5.2°C, 2Bft. Inloggen

Beleidsavond Steen Papier Bier

Algemeen - 27 november 2017 - 00:39 - Door Hein Gijsman

Op heden avond zesentwintig november tweeduizendzeventien werd de eerste beleidsvergadering van Steen Papier Bier, vierdejaars compoploeg van D.S.R. Proteus-Eretes gehouden. Wij delen u het resultaat van deze avond mede.

Zoals traditie is onder vierdejaars compoploegen hebben de leden van Steen Papier Bier dit jaar in het staartje van haar 47e week voor het eerst een heuse ploegvergadering gehouden. Tot nu toe is er zo veel gebeund dat dit niet nodig werd geacht, maar gezien alle verplichtingen die alle leden van de ploeg sinds dit jaar aangegaan zijn (besturen, commissies, intensief coachen en zelfs ook studeren), vonden wij dit allen toch wenselijk.

Onder de strakke (en minder strakke) leiding van Iwan en de geordende (en meer chaotische) notulering van Jasper zijn alle onderwerpen aan bod gekomen: wat willen wij eigenlijk bereiken in ons leven, wat is onze raison d'être, wat willen we morgen eten en: welk Neerlands pils smaakt het lekkerst?

Onder genot van het enige correcte antwoord op die laatste vraag (ja, Dommelsch, stelletje sjaarsen!) hebben wij een ondubbelzinnig tweeduidige conclusie getrokken: we komen hier later op terug. Wel zijn alle wensen uitgesproken en ambities blootgelegd. Dit houdt in zowel op het gebied van roeien, als op andere, minder openbare gebieden. Voor meer informatie hierover zult u ons in levende lijve moeten aanspreken.

Tot dusver deze mededeling. Io vivat Steen Papier Bier!

Osores nostri pereant,

Amici semper floreant.