Juniorentrainings­kamp.

Heb jij het weekend van 6 april al in je agenda staan? Dan vindt namelijk het leukste trainings­kamp plaats speciaal voor alle gezellige en leer­gierige jeugd­roeiers!

6, 7 en 8 april zal het kamp plaats­vinden op het terrein en roeiwater van de Delftse Studenten Roeivereniging Proteus-Eretes. Daar zullen we roeien, spellen spelen, overnachten en eten.

Wat?

Het weekend zal gevuld worden met activiteiten, spellen en roei­trainingen. Bij de roei­trainingen zal je roeien in verschillende boottypes en gecoacht worden door de beste coaches. Maar niet alleen is dit de ideale voorbereiding op het wedstrijd­seizoen, het is ook nog eens een ontzettend leuk kamp! Aan de hand van een spectaculair thema (dat houden we nog even geheim) zullen er allerlei activiteiten en spellen plaats vinden. Ook zullen we voor lekkere maaltijden zorgen die tussen­door gezamenlijk op gegeten worden.

Voor wie?

Alle enthousiaste jeugd­roeiers en meekomende coaches zijn welkom! Speciaal richten wij ons op actieve (regio- en beginnende wedstrijd-) roeiers rond de 15-18 jaar, maar in overleg mogen deelnemers altijd mee.

Je bent van harte welkom je hele ploeg mee te nemen, maar ook in je eentje zal je het ontzettend naar je zin hebben. De deelnemers van verschillende verenigingen, leeftijden, en niveau’s zullen gemengd worden tijdens de spellen, roeien en de andere activiteiten, daardoor zal er een gezellige groep ontstaan.

Voor de meekomende coaches zal er ook een dag­programma zijn, zo zullen niet alleen de roeiers iets opsteken.

Voor ouders.

Op het kamp zal veel begeleiding aanwezig zijn om ervoor te zorgen dat uw dochter/zoon ten alle tijden veilig is en op zijn/haar gemak. Tijdens de trainingen zal er altijd begeleiding aanwezig zijn om ervoor te zorgen dat de trainingen niet alleen leuk en leerzaam zijn, maar ook veilig. Verder vinden wij het belangrijk dat er direct contact is tussen de ouders en de organisatie van het kamp. Daarom zullen wij bij het inschrijfformulier om uw telefoonnummer en emailadres vragen, zodat we u op de hoogte kunnen houden. Andersom vinden wij het heel belangrijk dat ouders hun junior met een gerust hart naar het trainingsweekend kunnen sturen. Als u dus nog vragen heeft, kunt u ons een mailtje sturen (juniorentrainingskamp@proteus-eretes.nl).

Voor coaches.

Ook voor coaches is het trainingsweekend nuttig. Zaterdagochtend is er de mogelijkheid om je eigen junioren te coachen in een leerzame training. Ook zullen er andere ervaren coaches aanwezig zijn. Daarna zal er een speciale activiteit voor de coaches zijn, waarbij ze extra kneepjes van het vak zullen leren. Verder zijn de coaches ook welkom bij de zondagtraining, en er is de mogelijkheid om mee te eten.

Enthousiast!

Je kan je inschrijven door het formulier (download) in te vullen en te mailen naar juniorentrainingskamp@proteus-eretes.nl. De inschrijfkosten zullen 45 euro per deelnemer zijn. Let op! De inschrijvingen sluiten 19 maart!

Vragen?

Toch nog vragen? Communicatie extern, Veerle, is te bereiken via mobiele telefoon (06-52199412). Je kan ook een mailtje sturen naar juniorentrainingskamp@proteus-eretes.nl.