18.5°C, 3Bft. Inloggen

De zweth

Geinteresseerd in hoe het competitie roeien op de lange termijn wordt geregeld? Visies over hoe de coaching in deze vereniging beter kan? De Zweth heeft in de afgelopen jaren veel leuke projecten opgezet voor en door de competitie-sectie, zoals de TopC4, de doorstroomevents, coachcursussen en ook veel dingen samen met de Toercie zoals het nieuwe compotraika / tweede onderlinge. Kortom de Zweth vind het leuk om na te denken over hoe het competitieroeien beter kan en alles wat daar mee te maken heeft!

Laatst actief: 14:36 19-08-2019

Van de blog

 • Compo Jumpstart

  Heb jij het afgelopen jaar in een C4+ geroeid, maar wil je volgend jaar goed voorbereid in een gladde boot stappen? Heb je nog aanvulling nodig om je ploeg compleet te maken of zoek je nog een ploeg? Schrijf je dan nu in voor de Compojumpstart! Lees meer..

  21 June

 • Driedelige compo coachcursus

  Ben jij een beginnende compocoach en wil je graag de fijne kneepjes van het vak leren? De Zweth organiseert zoals elk jaar een driedelige coachcursus voor beginnende (C4) coaches. Voel je je aangesproken? Schrijf je snel in op de eetlijst! Lees meer..

  18 November

 • Enquête ploegsamenstelling ouderejaars compoploegen

  De Zweth is bezig om een inventarisatie te maken van alle ouderejaars compoploegen die nog niet compleet zijn, en van alle mensen die nog een ploeg zoeken. Zo kunnen we jullie efficiënter helpen als jullie ons nodig hebben! Lees meer..

  11 September

 • Wat is De Zweth?

  Geïnteresseerd in hoe het competitie roeien op de lange termijn wordt geregeld? Visies over hoe de coaching op deze vereniging beter kan? Dan zit je goed bij De Zweth! Lees meer..

  05 October

 • Op zoek naar TopC4+-coaches!

  Wil jij een ploeg met enthousiaste en gemotiveerde roeiers coachen? Wil jij die ploeg naar de bokaalwinst schreeuwen? En wil jij de ploeg enthousiast maken voor het wedstrijdroeien? Dan zoeken wij jou! Lees meer..

  10 September

 • Geef je nu op als eerstejaars coach!

  Nu de IRT achter de rug is en de doosjes een goede basis hebben gelegd voor hun roeicarriere, kijken we alweer uit naar de NOOC. Om hier een succes van te maken en de Doosjes hard te laten roeien hebben we jouw hulp nodig! Lees meer..

  19 October

 • Eerstejaars Doorstroomevent

  Het eerstejaars doorstroomevent komt er weer aan. Hierbij krijg je via een kort gesprek met proteërs uit verschillende secties de kans te ontdekken wat je mogelijkheden zijn voor een prachtige toekomst binnen Proteus. Lees meer..

  11 May

Nieuwe blog